Геращенко вірить, що звільнення політв’язнів Кремля розблокують у 2018-ому

Геращенко вірить, що звільнення політв’язнів Кремля розблокують у 2018-ому

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко сподівається, що у 2018 році процес звільнення українських політв’язнів з тюрем Російської Федерації буде розблоковано.

Про це вона написала у Facebook.

“Дуже вірю, що в 2018 нам вдасться розблокувати процес звільнення українських політв’язнів з російських тюрем. Принаймні, Президент Петро  Порошенко і влада докладають для цього всіх зусиль і на всіх можливих міжнародних переговорах, зустрічах і майданчиках”, - зазначила Геращенко.

Читайте також: Геращенко повідомила про сліди тортур у звільнених заручників

Зокрема, вона розповіла, що нещодавно прочитала книжку одного із політв’язнів - Олега Сенцова “Купите книгу- она смешная” та збірку історій родичів, друзів та колег про нього, та додала, що вже якнайшвидше хоче мати автограф автора.

Як повідомляв Укрінформ, 28 грудня 2017 року Президент Петро Порошенко дав доручення відновити переговори з Росією щодо звільнення українських політв’язнів з російських тюрем, а також заручників, які знаходяться на окупованій території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-