Україна збудує сховища для збереження ракет і боєприпасів

Україна збудує сховища для збереження ракет і боєприпасів

Укрінформ
У бюджеті для Міноборони передбачено півмільярда гривень для посилення стану збереження озброєння та ракет.

Про це сказав у Верховній Раді під час години запитань до уряду міністр оборони України Степан Полторак, йдеться на сайті МОУ.

"Є рішення щодо посилення стану збереження озброєння та ракет. Ми йдемо, враховуючи попередні проблеми на шляху будівництва залізобетонних підземних сховищ, для того щоб не допускати можливості підривів та диверсій з боку терористичних угруповань. Ця робота спланована на 2018 рік", - сказав міністр.

Він зауважив, що, завдячуючи бюджету, який було прийнято, передбачено майже півмільярда гривень, для будівництва сховищ для збереження ракет та боєприпасів.

Також під час діалогу були порушені проблемні питання щодо виділення земельних ділянок під будівництво житла для військовослужбовців — учасників АТО на сході держави.

Читайте також: Вибухи на артскладах: Гройсман проінспектував Павлівку

"Так, існує певна проблема в окремих містах, таких як Одеса, де ми стикаємося з проблематичним оформленням земельних ділянок. Збройні Сили України потребують системної підтримки парламентарів, щоб ці питання були вирішені та захисники отримали передбачене законом житло", — підкреслив під час виступу Полторак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-