Вибухи на артскладах: Гройсман проінспектував Павлівку

Вибухи на артскладах: Гройсман проінспектував Павлівку

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Павлівку на Вінниччині, яка у вересні постраждала від вибухів на військових складах. Там  працює відремонтована школа, водоканал, медичні та культурні об'єкти.

Про це Гройсман написав у Facebook.

"Яскравий приклад - село Павлівка, яке найбільш постраждало через вибухи снарядів на місцевих військових складах у вересні. Кілька місяців тому ми евакуювали звідси 24 тис. мешканців, весь жовтень рятувальники обстежували кожне подвір'я та вулицю, зачищали територію від вибухівки. Ми обіцяли допомогти - ми обіцянку виконали. Сьогодні Павлівка - це велике, активне село, де працює відремонтована школа, водоканал, медичні та культурні об'єкти", - написав Гройсман

Робочий візит Володимира Гройсмана на Вінниччину

Він додав, що відвідав оновлену школу і відтепер тут є новенький шкільний автобус.

Також Гройсман завітав до родини Ковальчуків, які втратили будинок через розриви снарядів, а тепер отримали нове помешкання. 

Читайте також: Гройсман привіз подарунки до відновленої школи у Павлівці

Як повідомляв Укрінформ,  26 вересня почалася пожежа на складах Міністерства оборони України в районі міста Калинівка Вінницької області з подальшою детонацією боєприпасів. По тривозі були підняті всі екстрені служби, а також поліцейські Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей. З військової частини та населених пунктів в 10-кілометровій зоні було евакуйовано понад 30 тисяч осіб, закрито рух всіх видів транспорту. Станом на 28 вересня ситуація у районі Калинівки стабілізувалась, рух автомобільного і залізничного транспорту відновлено. Евакуйовані місцеві мешканці повернулися до своїх домівок. Найбільше постраждало село Павлівка, розташоване найближче до арсеналу.

Гройсман 19 грудня  здійснює робочу поїздку до Вінницької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-