Нацрада оштрафувала телеканал

Нацрада оштрафувала телеканал "Пектораль" за незаконну ретрансляцію "2+2"

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала телеканал "Пектораль" (ТОВ "Телерадіокомпанія ПЕКТОРАЛЬ") на 333,68 тис. грн.

Причина - повторне порушення - відсутність мовлення у місті Покров (Орджонікідзе) Дніпропетровської області та незаконну ретрансляцію телеканалу «2+2» замість власних передач. Відповідне рішення Нацрада ухвалила під час засідання 14 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Під час попередньої позапланової перевірки ТОВ "Телерадіокомпанія ПЕКТОРАЛЬ" у червні регулятор зафіксував, що відсутність мовлення телеканалу з логотипом "Пектораль" на 23 ТВК у м. Покрові (Орджонікідзе) за програмною концепцією 6 год/добу, а також замість власних транслювалися передачі телеканалу «2+2» у часові проміжки: 08:00 – 11:00, 14:00 – 16:00, 20:30 – 21:30. У цьому зв'язку телеканалу "Пектораль" було оголошено попередження і дано місяць на усунення недоліків. 

Читайте також: Нацрада перевірить «Радио Пятница» через порушення мовних квот

Зважаючи на повторні порушення умов ліцензії у частині програмної концепції та неусунення їх у визначені строки після застосування попередньої санкції Нацрада вирішила оштрафувати ліцензіата на 333,68 тис. грн (5% від суми ліцензійного збору). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-