НАЗК внесло приписи голові Вищої ради правосуддя та голові столичної податкової

НАЗК внесло приписи голові Вищої ради правосуддя та голові столичної податкової

Укрінформ
НАЗК внесло приписи про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів голові Вищої ради правосуддя  та начальнику Головного управління ДФС у Києві стосовно їхніх підлеглих.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Приписи внесено щодо судді Приморського районного суду м. Одеси та заступника начальника Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у НАЗК, за результатами перевірки декларацій за 2015 та 2016 роки, поданих суддею Приморського районного суду м. Одеси, встановлено, що він не зазначив інформацію про 1/3 квартири загальною площею 37,0 кв.м та про отриманий дохід від її продажу у 2016 році, про 1/2 земельної ділянки загальною площею 0,0180 га та невірно вказав суму доходу у вигляді допомоги на дитину.

Читайте також: НАЗК направило до суду адмінпротокол щодо львівського податківця

Заступник начальника Державної податкової інспекції у Подільському районі при поданні декларації за 2016 рік не відобразила інформацію щодо машиномісця, яке належить їй на праві власності.

У Нацагентстві зазначили, що оскільки задекларовані відомості відрізняються від достовірних на суму меншу, ніж 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, дії суб’єктів декларування не містять ознак адміністративних правопорушень. Водночас з метою усунення порушень суб’єктами декларування законодавства та притягнення їх до дисциплінарної відповідальності Національне агентство внесло приписи керівникам відповідних органів, які є обов'язковими до виконання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-