НАЗК внесло припис першому заступнику керівника апарату Ради

НАЗК внесло припис першому заступнику керівника апарату Ради

Укрінформ
НАЗК внесло припис першому заступнику керівника апарату - керуючому справами Верховної Ради Петру Бондарю стосовно низки порушень при поданні е-декларацій завідувачем секретаріату Комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони Тетяною Блистів.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Йдеться про низку порушень, допущених при складанні та поданні декларацій за 2015 та 2016 роки завідувачем секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Тетяною Блистів", - зазначається у повідомленні.

Як пояснили у НАЗК, Блистів не відобразила у декларації інформацію про право користування об’єктом нерухомого майна та вказала недостовірні відомості щодо усіх його співвласників. Окрім того, вона не відобразила відомості про транспортні засоби, а також наявність у неї та члена сім’ї корпоративних прав. Одночасно за результатами перевірки виявлено недостовірні відомості в частині відображення виду нарахованого/отриманого доходу за 2016 рік членом її сім’ї.

Читайте також: НАЗК внесло припис керівнику Укравтодору

З метою усунення виявлених порушень НАЗК вимагає вжити заходів щодо їх усунення відповідно до антикорупційного законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-