Скандальна приватизація: Трубаров каже, що не отримував підозру

Скандальна приватизація: Трубаров каже, що не отримував підозру

Укрінформ
Глава Фонду держмайна Віталій Трубаров стверджує, що йому не вручали підозру у справі про незаконну приватизацію в січні 2013 року частини будівлі Мінагрополітики.

Про це він заявив в ефірі "Еспресо.TV".

"Якщо ми говоримо про процесуальні дії, то я ще не є підозрюваним. Мені не вручали підозру", - наголосив посадовець.

За словами Трубарова, його двічі викликали на допит у Генпрокуратуру.

"Один раз мене викликали на допит у справі, яка стосується посадовців Міністерства агрополітики і, можливо, посадовців балансоутримувачів, в яких знаходився даний об'єкт приміщення. Це було минулого тижня. Цього тижня мені на роботу по факту вислали повістку. Я припускав, що мене викликають на допит у тій справі, на якому я вже був. Але коли приїхав в ГПУ, мене поставили перед фактом, що допитувати будуть у іншій справі - виділеній у складі першої", - розповів Трубаров.

Читайте також: Гройсман поки не бачить підстав для відсторонення керівника Фонду держмайна

Як відомо, генеральний прокурор Юрій Луценко 23 листопада повідомив у Facebook, що ГПУ передала до Національного антикорупційного бюро провадження стосовно незаконої приватизації в січні 2013 року частини будівлі Міністерства агропромислового комплексу та торгівлі.

За словами Луценка, 22 листопада слідчі допитали у цій справі колишнього керівника столичного відділення Фонду держмайна Віталія Трубарова, який зараз очолює Фонд держмайна України.

Трубаров вважає заяву Генпрокуратури про порушення під час приватизації частини приміщення Мінагрополітики "політичною грою".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-