Гройсман поки не бачить підстав для відсторонення керівника Фонду держмайна

Гройсман поки не бачить підстав для відсторонення керівника Фонду держмайна

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман поки не бачить підстав для відсторонення від посади в. о. глави Фонду Держмайна Віталія Трубарова.

Якого ГПУ підозрює у причетності до незаконної приватизації частини будівлі Міністерства аграрної політики та продовольства.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не бачу підстав сьогодні відсторонювати його (Трубарова - ред.). Якщо йому оголошена підозра, то правоохоронні органи мають виконати свою роботу, провести розслідування і довести у суді його винуватість. Якщо його за це осудять, то, звісно, він не тільки буде звільнений, а й буде нести свою відповідальність за вчинений злочин, якщо він його здійснював", – заявив Гройсман.

Прем'єр-міністр зауважив, що  цією справою мають займатися правоохоронці, а не уряд.

"Розберуться, проведуть розслідування, якщо буде за що його покарати, покарають. Я думаю, що це є очевидним фактом", – зазначив він.

Читайте також: ГПУ підготувала підозру голові Фонду держмайна - Луценко

Як повідомлялося,  Генпрокуратура підготувала підозру виконувачу обов'язки голови Фонду державного майна Віталію Трубарову у справі про незаконну приватизацію частини будівлі Міністерства агрополітики у 2013 році.

Трубаров у 2013 році був  керівником  столичного відділення Фонду держмайна. Його підозрюють у підписанні незаконного договору щодо приватизації частини будівлі МінАПК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-