ГПУ підготувала підозру голові Фонду держмайна - Луценко

ГПУ підготувала підозру голові Фонду держмайна - Луценко

Документ
Укрінформ
Генпрокуратура передала до Національного антикорупційного бюро провадження стосовно незаконої приватизації в січні 2013 року частини будівлі Міністерства агропромислового комплексу та торгівлі. 

Про це повідомив у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Історія типова для тих часів відвертого дерибану. Міністр і його протеже вирішили створити пивний ресторан прямо в приміщенні міністерства на Хрещатику. Звичайно - задарма. Відтак, вони діють через схему оренди з правом приватизації за умови поліпшення приміщення. Звичайно, ремонтні роботи були лише на папері. І потрібні були ці папери для підписання незаконної угоди про купівлю - продаж державного приміщення приватному ТОВ", - зазначив він.

За словами Луценка, учора слідчі допитали колишнього керівника столичного відділення Фонду держмайна Віталія Трубарова, який зараз є керівником Фонду держмайна України.

"Саме він не провів передбачених заходів контролю і підписав незаконний договір. Ще вчора він мав би бути затриманий, але закон передбачає передачу такої справи і готової підозри в НАБУ. Що і зроблено", - резюмував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-