Трубаров назвав справу проти нього “політичною грою”

Трубаров назвав справу проти нього “політичною грою”

Укрінформ
Виконувач обов'язків голови ФДМУ Віталій Трубаров вважає заяву ГПУ про порушення під час приватизації частини приміщення Мінагрополітики “політичною грою”.

Про це він написав у Facebook.

"Щодо заяви генерального прокурора Юрія Луценка про нібито порушення при приватизації частини приміщення МінАПК. Це ніщо інше, як політична гра оточення генерального прокурора напередодні прозорої і конкурентної приватизації, яка не всім подобається, але яка відбудеться в наступному році", - заявив Трубаров.

Він зауважив, що майно, про яке йдеться у справі, належало державному підприємству, органом управління якого було МінАПК і не було заборонено до приватизації.

"По-друге, у 2011 році, відповідно до закону про оренду, був підписаний договір оренди державного нерухомого майна. Положеннями законодавчих актів України передбачається право орендаря здійснювати невід’ємні поліпшення об’єкту, а також право на приватизацію цього майна", - пояснює Трубаров.

Читайте також: Гройсман поки не бачить підстав для відсторонення керівника Фонду держмайна

Таким чином, стверджує Трубаров, органом приватизації було "правомірно укладено договір купівлі продажу державного майна".

Як повідомляв Укрінформ, Генпрокуратура підготувала підозру в.о. голови Фонду державного майна Віталію Трубарову. Його підозрюють у підписанні незаконного договору щодо приватизації частини будівлі МінАПК на Хрещатику в 2013 році.

Трубаров у 2013 році був керівником столичного відділення Фонду держмайна. В.о голови ФДМУ його призначили у вересні 2017 року. 

Фото: facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-