Луценко не здивований, що

Луценко не здивований, що "власник золотої лопати" написав на нього заяву

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що не здивований порушенням проти нього кримінальної справи за заявою колишнього заступника генпрокурора Рената Кузьміна.

Про це він сказав під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Це вже п'яте чи шосте кримінальне провадження, зареєстроване відносно мене. Деякі закриті за відсутністю складу злочину, а деякі розслідуються - це нормально. Не нормальним є ажіотаж навколо цього. У даному випадку я не здивований, що власник золотої лопати, підозрюваний у розкраданні державних коштів, який переховується на території Росії, написав на мене заяву. Це логічно", - сказав Луценко. 

Водночас генпрокурор вважає нелогічним склад злочину, який йому інкримінують. Зокрема, Луценко зазначив, що не зобов'язаний вказувати у своїй декларації два паркомісця свого сина, який проживає окремо від нього.

Читайте також: Справу на генпрокурора НАБУ відкрило за заявою Рената Кузьміна

Як повідомлялося, Солом'янський райсуд столиці зобов'язав Національне антикорупційне агентство України відкрити кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення генпрокурора Юрія Луценка. Суд ухвалив відповідне рішення за заявою екс-заступника генпрокурора Кузьміна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-