Справу на генпрокурора НАБУ відкрило за заявою Рената Кузьміна

Справу на генпрокурора НАБУ відкрило за заявою Рената Кузьміна

Укрінформ
Протистояння серед правоохоронних органів дестабілізує ситуацію в Україні. 

Про це заявила речник генерального прокурора Лариса Сарган в ефірі телеканалу "112", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наскільки я знаю, на минулому засіданні антикорупційного комітету була пропозиція скликати засідання двох комітетів - з правоохоронної діяльності і антикорупційний - для того, щоб з'ясувати дану ситуацію. Чи відбудеться це чи ні, але хотілося б, щоб розібралися народні депутаті і, нарешті, поставили крапку в цій оголошеній війні одним правоохоронним органом проти решти правоохоронних органів, що призводить до дестабілізації в країні", - сказала Сарган.

Коментуючи ситуацію щодо відкриття Національним антикорупційним бюро кримінального провадження стосовно генерального прокурора Юрія Луценка, вона сказала, що генеральний прокурор сам скаже з цього приводу власну думку "щодо відкриття проти нього провадження за заявою колишнього заступника генерального прокурора Рената Кузьміна, що вже має викликати подив".

Читайте також: НАБУ зобов'язали порушити справу за е-декларацією Луценка

Як повідомляв Укрінформ, Солом'янський райсуд столиці зобов'язав Національне антикорупційне агентство України відкрити кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення генерального прокурора Юрія Луценка.

У свою чергу Генеральна прокуратура України відкрила провадження проти голови Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-