Сюмар:  МЗС має активізувати зусилля задля звільнення Шаройка

Сюмар: МЗС має активізувати зусилля задля звільнення Шаройка

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України має активізувати всі зусилля, щоб домогтися звільнення та повернення в Україну власного кореспондента "Українського радіо" Павла Шаройка.

Про це журналістам заявила голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 "Це такий типовий російський стиль, коли українських журналістів просто відловлюють за шпигунство, за шпіонаж. Очевидно, це зайвий раз доводить, що на території Білорусі працюють спецслужби і Російської Федерації, і їхні спецслужби мають прямі контакти з РФ. Сьогодні МЗС має активізувати усі зусилля для того, щоб усе-таки домогтися звільнення та повернення українського журналіста на територію України. Ми не маємо права допускати, що навіть не на території Росії, а на території дружніх до Російської Федерації країн відстежують українських журналістів", - пояснила Сюмар.

Читайте також: У Білорусі затримали кореспондента "Українського радіо"

Як повідомляв Укрінформ, у Білорусі затримали власного кореспондента "Українського радіо" Павла Шаройка за обвинуваченням у шпигунстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-