Неповнолітній син Саакашвілі прилетів у Київ, охоронця

Неповнолітній син Саакашвілі прилетів у Київ, охоронця "завернули"

Укрінформ
Державна прикордонна служба з міркувань безпеки не пропустила в Україну охоронця лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомив у Facebook спікер ДПСУ Олег Слободян. 

"10 листопада близько 18.30 до аеропорту "Бориспіль" рейсом із Тбілісі прибув неповнолітній громадянин-нерезидент України, який є сином Михаїла Саакашвілі. На жаль, дитину в аеропорту ніхто із близьких родичів чи інших уповноважених осіб не зустрічав. Після того, як до аеропорту прибув батько даного громадянина (близько 20.00), прикордонники оформили факт перетину кордону неповнолітнім громадянином та впевнилися, що син зустрівся з батьком", - написав він.

"Щодо охоронця, який прибув разом із сином Михаїла Саакашвілі, то він непропущений через кордон із міркувань безпеки", - додав Слободян.

Зауважимо, що надвечір 10 листопада екс-голова Одеської ОДА Михеіл Саакашвілі заявив, що українські прикордонники нібито затримали його сина в аеропорту "Бориспіль" разом зі співробітником держслужби охорони Грузії.

Читайте також: "Людина без паспорта": Саакашвілі отримав офіційну довідку

"Дві години тому в аеропорту Бориспіль затримали мого 11 річного сина і співробітника грузинської служби державної охорони, який його супроводжував. Співробітник служби, що супроводжує мого сина, який летить до мене, знаходиться в офіційному відрядженні. У них всі документи в порядку, але два години їх тримають в окремій кімнаті без пояснення причин. Їду в аеропорт з'ясовувати що відбувається", - написав екс-голова Одеської ОДА на сторінці у Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-