Нацрада зменшила штраф телеканалу «Вінтаж»

Нацрада зменшила штраф телеканалу «Вінтаж»

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла зміни до свого рішення від 19 жовтня, зменшивши суму штрафу до телеканалу «Вінтаж» (ТОВ «Корона санрайс») за відсутність мовлення.

Відповідне рішення Нацрада ухвалила під час засідання 2 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Внести до рішення Національної ради від 19.10.2017 № 2009 «Про результати позапланової перевірки ТОВ «КОРОНА САНРАЙС» такі зміни: у  пунктах 2 та 4 цифри і слова «96 160,00 грн (дев’яносто шість тисяч сто шістдесят гривень)» замінити цифрами і словами  «50 604,20 грн (п’ятдесят тисяч шістсот чотири гривні двадцять копійок)», – йдеться у рішенні регулятора.

На розрахунок розміру штрафу за порушення телеканалом «Вінтаж» умов ліцензії вплинуло набуття чинності постанови Кабінету міністрів України № 297 від 12.04.2017 «Про внесення змін до Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги».

Читайте також: Радіостанції готові збільшувати квоти на українську пісню - Нацрада

Як повідомлялося, на засіданні 19 жовтня Нацрада ухвалила рішення щодо стягнення штрафу з телеканалу «Вінтаж» за повторну відсутність мовлення в загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-5. Розмір штрафу було визначено у сумі понад 96 тис. грн, що становить 5% від ліцензійного збору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-