ДТП у Польщі: український консул розповів про стан заробітчан

ДТП у Польщі: український консул розповів про стан заробітчан

Укрінформ
Троє українців, які напередодні потрапили у ДТП на півдні Польщі, отримали нетяжкі травми і наразі перебувають у шпиталі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив консул Генконсульства України у Кракові Сергій Царук.

“Троє постраждалих українців перебувають у шпиталі, працедавець забезпечує їх лікування. Їхні травми не є серйозними”, - повідомив Царук.

Він зазначив, що всі постраждалі - це чоловіки, які тут працювали. Станом на сьогодні, їм надається медична допомога у повному обсязі.

Читайте також: У Польщі сталася ДТП з українцями, є жертви

Як інформувало агентство, в четвер о 07:40 (за київським часом) в населеному пункті Глініца Сілезького воєводства на півдні Польщі сталося зіткнення мікроавтобуса Volkswagen, в якому їхали українці, з вантажівкою Scania.

В результаті ДТП загинуло двоє осіб - 47-річний українець, який був пасажиром, і водій мікроавтобуса - 32-річний громадянин Польщі. Крім того, травми отримали п'ятеро осіб, з яких троє - громадяни України. 

Усі загиблі і постраждалі подорожували мікроавтобусом Volkswagen. Водій вантажівки не зазнав травм. У момент ДТП він був тверезим. 

Обставини аварії з'ясовуються. За попередньою інформацією, вантажівка Scania була з причепом, який на повороті викотився на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-