Ляшко каже, що й раніше

Ляшко каже, що й раніше "заробляв" ставками на спорт

Укрінформ
Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що виграв півмільйона гривень не в лотереї, а завдяки ставкам на футбольні матчі.

Про це він сказав "Обозревателю"

"Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на "Шахтар", за який вболіваю, ставив на "Ліверпуль". Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (дружиною - ред.) я познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів", - повідомив Ляшко.

За словами політика, виграші були анонімними, і він не був зобов'язаний їх декларувати, однак "як сумлінний громадянин вирішив не приховувати додатковий дохід".

Читайте також: Як Ляшко з ймовірністю «одна багатотрильйонна» три рази поспіль у лотерею вигравав

Як повідомляв Укрінформ, Ляшко задекларував три виграші в лотерею на суму понад півмільйона гривень. Зокрема, у статті про доходи та подарунки Ляшко зазначив, що тричі виграв в "Українській національній лотереї". Суми виграшів становили 283 560 тис. грн, 153 485 грн і 134 тис. грн. 

Водночас у компанії "Українська національна лотерея" заявили, що інформація про виграші та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

В НАБУ заявили, що у найближчий час перевірять декларацію лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який задекларував три виграші в лотерею на суму понад півмільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-