НАЗК перевірить виграш Ляшка

НАЗК перевірить виграш Ляшка

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції у найближчий час перевірить декларацію лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, який задекларував три виграші в лотерею на суму понад півмільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Враховуючи суспільний резонанс щодо суб’єкта декларування – народного депутата України Олега Ляшка, відповідно до закону, Національне агентство зазначає, що здійснить відповідну перевірку наданого суб’єктом декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. У разі виявлення порушень Національним агентством будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства", - заявили у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко задекларував три виграші в лотерею на суму понад півмільйона гривень. Зокрема, у статті про доходи та подарунки Ляшко зазначив, що тричі виграв у "Українській національній лотереї". Суми виграшів склали 283 560 тис. грн, 153 485 грн і 134 тис грн.

Читайте також: Нацлотерея не коментує виграш Ляшка

В представництві Української національної лотереї відмовились коментувати виграші Ляшка, заявивши, що дана інформація є конфіденційною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-