Нацрада хоче через суд анулювати ліцензію телеканалу Business

Нацрада хоче через суд анулювати ліцензію телеканалу Business

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення звернеться до суду з позовом про стягнення штрафу з телеканалу Business (ТОВ «ТРК «Погода ТБ») та анулювання ліцензії.

Таке рішення Нацрада ухвалила під час засідання 19 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Було проведено додатковий моніторинг телеканалу і встановлено відсутність мовлення. Позапланову перевірку провести не вдалося, оскільки за вказаною в ліцензії адресою ми не змогли зв'язатись із жодним уповноваженим представником ТОВ "ТРК "Погода ТБ". Штраф у 50 тис. 604 грн сплачено не було, документальних підтверджень про його сплату також надано не було. Нацрада може звернутися до суду також із позовом щодо анулювання ліцензії ТОВ "ТРК "Погода ТБ", -  зазначив голова Нацради Юрій Артеменко.

Читайте також: "Інтер" порушив права дитини: Лутковська просить Нацраду відреагувати

Як повідомлялося, 23 лютого Нацрада застосувала до телеканалу Business санкцію "оголошення попередження" за відсутність мовлення. За результатами позапланової перевірки 7 червня Нацрада ухвалила рішення про стягнення штрафу з ТОВ «ТРК «Погода ТБ» за чергову відсутність цифрового ефірного мовлення в мультиплексі МХ-3. Штраф телерадіокомпанія повинна була сплатити протягом місяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-