НАЗК почав

НАЗК почав "тест-драйв” нової системи контролю е-декларацій

Укрінформ
У Національному агентстві з питань запобігання корупції розпочали тестування нової системи проведення логічного та арифметичного контролю е-декларацій.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК у Facebook.

"У Національному агентстві з питань запобігання корупції презентовано систему проведення логічного та арифметичного контролю поданих декларацій. Презентацію провели експерти ПРООН в рамках чергового засідання робочої групи з питань організації проведення зовнішньої незалежної технічної експертизи програмно-апаратного комплексу ІТС Реєстр", - йдеться у повідомленні.

За інформацією НАЗК, нова система на підставі відповідних правил та вагових коефіцієнтів проводить логічний і арифметичний контроль та вираховує показник рейтингу ризику декларації (відповідно до Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування), а також сортує декларації відповідним чином. 

Читайте також: НАЗК проведе повну перевірку ще 300 е-декларацій

У НАЗК переконані, що технічні можливості системи забезпечать пришвидшення процесу перевірки декларацій, включно з періодами найвищої активності суб’єктів декларування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-