НАЗК проведе повну перевірку ще 300 е-декларацій

НАЗК проведе повну перевірку ще 300 е-декларацій

Укрінформ
За два останні тижні Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило майже 300 рішень щодо перевірки е-декларацій.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК у Facebook

"За два тижні, з 21 серпня по 6 вересня 2017 року, члени Національного агентства з питань запобігання корупції розглянули та проголосували на засіданнях 282 рішення. Кількість прийнятих рішень від загалу складає 279 рішень, решта - були зняті з розгляду чи відправлені на доопрацювання", - йдеться у повідомленні.

За інформацією НАЗК, більшість проголосованих рішень стосується початку проведення повної перевірки е-декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування, а також розгляду повідомлення інформації, зазначеної у повідомленні суб’єкта звернення, щодо наявності підстав для проведення повної перевірки е-декларації.

Читайте також: Нардепа Добродомова запросили в НАЗК

Водночас кількість проголосованих рішень за останні півроку, з січня по 18 серпня 2017 року, становить 593 рішення (з урахуванням тих рішень, що були зняті з розгляду на засіданнях НАЗК). Серед них кількість ухвалених рішень становить 447.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-