Нардепа Добродомова запросили в НАЗК

Нардепа Добродомова запросили в НАЗК

Укрінформ
НАЗК запросило народного депутата Дмитра Добродомова особисто прибути 20 вересня для ознайомлення з протоколом про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК

"Офіційним листом Дмитра Добродомова було повідомлено, що 20 вересня о 10 годині ранку його очікують в Національному агентстві особисто", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у НАЗК, під час проведення повної перевірки е-декларації Добродомова за 2016 рік було виявлено порушення вимог щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, у зв’язку з чим складено протокол про адміністративне правопорушення.

Читайте також: Україні дали поради щодо антикорупційної реформи

У Нацагентстві пояснили, що відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення особа, стосовно якої проведено перевірку та встановлено факт адміністративного правопорушення, має особисто ознайомитися з протоколом, а у разі незгоди з його змістом вона має право надати заперечення або додаткові пояснення.

Після ознайомлення протокол буде передано на засідання Національного агентства для ухвалення рішення щодо доцільності направлення матеріалів справи до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-