Волкер сподівається, що

Волкер сподівається, що "драма" навколо Саакашвілі нарешті вирішиться у суді

Відео
Укрінформ
Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер вважає, що екс-голова Одеської ОДА та колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі має право на публічний судовий розгляд у питанні про втрату українського громадянства.

Про це він заявив під час інтерв'ю, відео якого Саакашвілі виклав на своїй сторінці у Facebook

"Україна - це країна, де діє верховенство права. Будь-хто, наприклад колишній президент Саакашвілі, має право на слухання справи в українському суді. Я сподіваюся, що припиниться ескалація політичної драми і всі зосередяться на правовому врегулюванні. Це для України не менш важливо, ніж боротьба з корупцією та економічні реформи", - сказав Волкер.

Варто зазначити, що у публікації не вказано, кому саме давав інтерв'ю Волкер та де воно записувалося.

Читайте також: Саакашвілі знайшовся. Де був і чому пішов з готелю - відмовчується

Як повідомлялося, 10 вересня Саакашвілі перетнув український кордон без перевірки, хоча сам політик переконує, що абсолютно легально пройшов усі міграційні процедури. Крім того, у Держприкордонслужбі заявили, що у пункті пропуску "Шегині" сталося масове незаконне порушення державного кордону.

Працівники ДПС принесли в готель Саакашвілі протокол про адмінпорушення. Суд розгляне питання щодо незаконного перетину кордону Саакашвілі 18 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-