Апеляційний суд Києва розгляне скаргу Радецького

Апеляційний суд Києва розгляне скаргу Радецького

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва розгляне скаргу екс-члена Національного агентства з питань запобігання та протидії корупції Руслана Радецького на рішення суду про притягнення його до адмінвідповідальності та накладення штрафу. 

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури. 

"У понеділок, 28.08.2017, Апеляційним судом міста Києва о 12:45 розглядатиметься апеляційна скарга екс-члена НАЗК Радецького Р.С. на рішення Дніпровського районного суду міста Києва від 02.08.2017, яким його притягнуто до відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією (реальний конфлікт інтересів), та накладено стягнення у виді штрафу в сумі 6800 гривень", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Оштрафований за корупцію заступник голови НАЗК оскаржить рішення суду

Як повідомлялося, екс-член НАЗК Руслан Радецький був притягнутий до адмінвідповідальності й оштрафований на 6,8 тис. грн за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією. Зокрема, колишнього посадовця суд визнав винним у впливі на відтермінування перевірки судді райсуду столиці Христини Тарасюк. Раніше ця суддя у лютому поточного року ухвалила рішення про невинуватість Радецького у справі про керування автомобілем у нетверезому стані. 

Щодо Радецького склали два адмінпротоколи за ч. 1, 2 ст. 172-7 (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-