У НАЗК відзвітували про повну перевірку е-декларацій 8 членів Кабміну

У НАЗК відзвітували про повну перевірку е-декларацій 8 членів Кабміну

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило результати повної перевірки декларацій восьми членів Кабінету міністрів України за 2015 та 2016 роки.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Як поінформували у Нацагентстві, зокрема, затверджено результати повної перевірки декларацій віце-прем'єр-міністрів В’ячеслава Кириленка (за 2015 рік), Володимира Кістіона (за 2015 та 2016 роки), Геннадія Зубка (за 2015 рік).

На засіданні НАЗК також затвердили результати повної перевірки е-декларацій міністра Кабінету міністрів Олександра Саєнка (за 2015 рік), міністра молоді та спорту Ігоря Жданова (за 2015 та 2016 роки), міністра закордонних справ Павла Клімкіна (за 2016 рік), міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака (за 2016 рік) та міністра інформаційної політики Юрія Стеця (за 2016 рік).

Читайте також: НАЗК відклало засідання через хворобу Радецького

"Уповноважені особи НАЗК встановили, що підстави для притягнення суб’єктів декларування до адміністративної або кримінальної відповідальності відсутні", - зазначили у Нацагентстві.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня НАЗК поінформувало про завершення перевірки е-декларації Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, за результатами якої порушень не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-