НАЗК відклало засідання через хворобу Радецького

НАЗК відклало засідання через хворобу Радецького

Укрінформ
Національне агенство з питань запобігання корупції не розглядало питання порядку денного, винесені на сьогоднішнє засідання, через хворобу заступника голови Нацагенства Руслана Радецького.

Про це повідомила у Facebook голова НАЗК Наталія Корчак.

"Виходячи з того, що член агентства Руслан Радецький на лікарняному, сьогодні НАЗК на засіданні не розглядало питання порядку денного. Впродовж дня, відповідно до проведених консультацій буде прийнято рішення або про розгляд всіх 73-х питань сьогоднішнього порядку на засіданні завтра, 18 серпня, або ж про перенесення питань на інший робочий день", - написала Корчак.

Вона додала, що оскільки кількість проектів рішень, які має затвердити НАЗК, збільшується в прогресії, Нацагентство проводитиме засідання частіше, "при потребі, навіть кожного дня".

Читайте також: У НАЗК нарешті з'явився "п'ятий"

Як повідомляв Укрінформ, на одне з найближчих засідань НАЗК має бути винесено проект рішення про результати перевірки декларації Президента України Петра Порошенка, наразі його очікують від уповноваженої особи. У порядку денному засідань Нацагенства 17 і 18 серпня це питання не значилося. 

 НАЗК з моменту створення працювало у складі 4 осіб із 5 необхідних. У березні 2016 року був оголошений конкурс на обрання п'ятого члена НАЗК. 

Проте 9 червня 2017 року член НАЗК Руслан Рябошапка подав у відставку. Відповідно, на початку липня Кабінет міністрів оголосив конкурс на посаду члена НАЗК замість звільненого Рябошапки, визначивши строки подачі документів охочим взяти участь у конкурсі з 6 до 20 липня 2017 року.

15 серпня комісія обрала переможцем конкурсу на заняття посади нового члена НАЗК, оголошеного у березні 2016 року, Олександра Серьогіна. Після отримання всіх документів Кабінет міністрів має призначити його членом НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-