У НАЗК нарешті з'явився

У НАЗК нарешті з'явився "п'ятий"

Укрінформ
Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції обрала п'ятим членом Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Серьогіна.

Відповідне рішення було ухвалене сьогодні під час засідання комісії, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Ми визначилися, і переможцем сьогодні став Серьогін Олександр Юрійович. Він набрав 7 голосів «за» всіх присутніх членів комісії. Вітаємо його», -  заявила голова комісії, перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова. Вона зазначила, що далі члени комісії підпишуть відповідний протокол і направлять його до уряду.

Читайте також: НАЗК не дають код Реєстру для автоматичної перевірки е-декларацій - Корчак

Як повідомлялося, у березні 2016 року був оголошений конкурс на обрання п'ятого члена НАЗК, оскільки агентство працювало у складі 4 осіб із 5 необхідних. 

Тим часом 9 червня 2017 року член НАЗК Руслан Рабошапка подав у відставку. Відповідно, дві посади у НАЗК стали вакантними, тож на початку липня Кабінет міністрів оголосив ще один конкурс на посаду члена НАЗК замість звільненого Руслана Рабошапки.

Таким чином, у НАЗК досі залишається ще одна вакантна посада.

Серьогін - кандидат юридичних наук, доцент, викладач в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-