Кабмін увів Серьогіна до складу НАЗК

Кабмін увів Серьогіна до складу НАЗК

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив Олександра Серьогіна членом Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відповідне розпорядження № 542-р від 18 серпня опубліковане на Урядовому порталі.

“Призначити Серьогіна Олександра Юрійовича членом Національного агентства з питань запобігання корупції”, - йдеться в документі.

Як повідомляв Укрінформ, НАЗК з моменту створення працювало у складі 4 осіб із 5 необхідних. У березні 2016 року був оголошений конкурс на обрання п’ятого члена агентства.

15 серпня конкурсна комісія обрала переможцем конкурсу на заняття посади нового члена НАЗК, оголошеного у березні 2016 року, Олександра Серьогіна — кандидата юридичних наук, доцента, викладача в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Читайте також: Кабмін звільнив заступника голови НАЗК

Проте 9 червня 2017 року член НАЗК Руслан Рябошапка подав у відставку. Відповідно, на початку липня Кабінет міністрів оголосив конкурс на посаду члена НАЗК замість звільненого Рябошапки, визначивши строки подачі документів охочим взяти участь у конкурсі з 6 до 20 липня 2017 року.

18 серпня Кабмін достроково припинив повноваження члена Національного агентства з питань запобігання корупції Руслана Радецького у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Таким чином, поки НАЗК працюватиме у складі 3 із 5 членів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-