Гройсману показали, як ремонтують дорогу і роблять томатну пасту

Гройсману показали, як ремонтують дорогу і роблять томатну пасту

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки на Миколаївщину високо оцінив стан ремонту дороги державного значення "Калинівка-Снігурівка-Березнегувате", яку капітальну ремонтують за кошти обласного бюджету.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дорога Т-15-08, на якій ми зараз стоїмо, ще донедавна була в жахливому стані. Сьогодні ми бачимо, що її ремонтують за новими технологіями. На цих ділянках, які ми оглянули, вона достатньо якісно підготовлена. Всього буде відремонтовано 48 кілометрів цієї дороги – це достатньо масштабний проект. Впевнений, що незабаром таких доріг в Україні буде більше, нам потрібно для цього час, віра і ресурси», - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман похвалив цьогорічний ремонт доріг

За інформацією Служби автомобільних доріг Миколаївської області, на ремонт 48 км дороги «Калинівка-Снігурівка-Березнегувате» потрібно близько 480 мільйонів гривень. Всі гроші будуть виділені за рахунок обласного та районного бюджетів. Левова частка цих коштів – 448 мільйонів гривень має надійти в бюджет з митного експерименту, який в цьому році практикується на Миколаївщині.

"Наразі на рахунки вже надішло 200 мільйонів гривень. Отож ми розпочали ремонт. Плануємо, що закінчимо його вже до 20 жовтня цього року. Ця дорога з'єднає два районних центри області з виходом на Миколаїв та Херсон», - сказав начальник Служби автодоріг області Сергій Ткаченко.

Загальна ж сума, яка запланована на ремонт та утримання доріг області у 2017 році, становить 874 мільойни гривень.

Прем'єр-міністр України також ознайомився з роботою заводу з виробництва томатної пасти групи компаній «Агроф'южен» у Вітовському районі Миколаївщини. Його потужність – переробка 260 тисяч тонн помідорів на сезон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-