Затриманий у

Затриманий у "ДНР" "диверсант" не має жодного стосунку до спецслужб - Мотузяник

Укрінформ
Міноборони з'ясовує інформацію щодо можливого проходження служби у лавах Збройних сил затриманого у "ДНР" так званого "диверсанта".

Про це сказав на брифінгу речник Міноборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Інформація про так званого "диверсанта" не відповідає дійсності. Жодного відношення до спецслужб ця людина немає, ніяких завдань вона не виконувала", - сказав Мотузяник.

Разом з тим, речник наголосив, що, можливо,   колишню службу цього чоловіка у лавах ЗС України або в інших військових формуваннях використовують. "Цю інформацію ми наразі перевіряємо", - сказав Мотузяник.     

Читайте також: ФСБ за останній час затримала 12 екс-військових ЗСУ - Генштаб

Як повідомляв Укрінформ, на сайті так званого "Міністерства держбезпеки ДНР" у середу з'явилося повідомлення про затримання "підготовленої українськими спецслужбами" диверсійної групи, яку  очолював "військовослужбовець 8-го полку Сил спеціальних операцій Головного управління розвідки Міноборони України (місто Хмельницький)" Олег Сугерей. Як стверджують бойовики, "диверсанти" готувалися підірвати телевежу в Петровському районі Донецька.

Служба безпеки України та Генштаб ЗС назвали цю інформацію черговим фейком РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-