В Україну не пустили

В Україну не пустили "зграю" російських байкерів

Укрінформ
Прикордонники проводять комплекс заходів, аби забезпечити правопорядок у Києві під час світової зустрічі байкерів. В Україну не пустили 10 іноземців, які прямували на зліт байкерського клубу.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"У ході оформлення прикордонники не пропустили через кордон 10 іноземців, які прямували на зліт байкерського клубу. Один з них - громадянин Марокко - не мав відповідних документів для в'їзду в нашу країну, на іншого іноземця - громадянина Німеччини спрацювала база даних Інтерполу через проблеми з документами. Решта іноземців були громадянами Росії. Всі вони прилетіли в Україну трьома різними рейсами. Під час прикордонного контролю, проведеного спільно з іноземними експертами та представниками Укрбюро "Інтерпол", дані громадяни не підтвердили мети своєї поїздки, оскільки не заявляли про фактичну участь у з'їзді", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перші учасники цього з’їзду з інших країн почали прибувати в Україну ще декілька днів тому.

Як повідомлялося, 16 червня у Києві відкриється з’їзд світових прихильників мотоциклів та презентація діяльності байкерського клубу "Hells Angels".

Заходи також будуть присвячені 3-й річниці створення української філії міжнародного байкерського клубу.

У столичній поліції заявили, що для охорони громадського порядку будуть задіяні 2900 поліцейських і 2800 військовослужбовців Національної гвардії України, у тому числі правоохоронці із інших областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-