Правова допомога: Мін'юст і координаційний центр

Правова допомога: Мін'юст і координаційний центр "зняли гострі питання"

Укрінформ
Міністерство юстиції України та Координаційний центр з надання правової допомоги зняли всі гострі питання та непорозуміння, які виникли між представниками відомств. 

Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко у Facebook

«Міністерство юстиції України та Координаційний центр з надання правової допомоги в рамках відвертого і конструктивного діалогу зняли усі гострі питання та непорозуміння, які виникли між представниками відомств нещодавно. Сторони дійшли спільної позиції щодо подальшого розвитку системи БПД, яка забезпечує мільйони українців правовим захистом», -  написав Петренко.

Він зазначив, що порозуміння знайдено, а результати діалогу викладені у спільній заяві. Зокрема, йдеться про проведення роботи щодо створення концепції розвитку системи БПД спільно з донорами та партнерами. Домовлено також провести найближчим часом консультативний конкурс, за підсумками якого керівництву Мін'юсту буде запропоновано кандидатури на посаду директора Координаційного центру.

Петренко також наголосив, що «жодні міфи щодо можливих звільнень співробітників системи БПД та Координаційного центру не відповідають дійсності».

Повний текст заяви розміщено на сайті Міністерства юстиції. 

Як повідомлялося, 2 червня 2017 року кандидатом на посаду директора Координаційного центру з надання правової допомоги визначено нинішнього заступника міністра юстиції з питань державної реєстрації Павла Мороза.

4 червня низка громадських організацій поширила заяву, у якій ідеться, що проведення конкурсу на посаду директора Координаційного центру відбулося "зі значними процедурними та змістовними хибами й порушеннями". У цьому зв'язку вони вимагають анулювати результати роботи конкурсної комісії та створити іншу за участю різних зацікавлених сторін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-