МЗС дало останні настанови перед безвізом

МЗС дало останні настанови перед безвізом

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ радять українцям розраховувати маршрут і час прибуття до відповідної країни з урахуванням того, що рішення про безвізовий режим у кожній державі вступить у силу за місцевим часом.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України у Facebook.

"У неділю, 11 червня 2017 року, починаючи з 00 години 00 хвилин, набирає чинності рішення Європейського Союзу про безвізові поїздки громадян України.

Привертаємо увагу громадян, які https://www.ukrinform.ua/tag-bezvizovij-rezimвже в перші години 11 червня планують здійснити поїздку до країн ЄС, що у кожній державі рішення вступить у силу за місцевим часом, який може бути відмінним від українського", - йдеться у повідомленні.

У Департаменті радять перевірити поточний місцевий час в європейських столицях і найбільших містах за такими посиланнями:

http://24timezones.com/eu_map/europe_time_uk.htm#/map

https://www.timeanddate.com/worldclock/custom.html...

http://localtimes.info/Europe/

Українцям рекомендують при плануванні подорожей ретельно розраховувати маршрут і час прибуття до відповідної країни з метою уникнення непорозумінь на кордоні та скорочення часу проходження паспортного контролю.

Як повідомляв Укрінформ, 11 червня набуває чинності рішення Європейського Союзу про безвізові поїздки для громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-