Насіров образився на НАБУ: не на курорт же просився

Насіров образився на НАБУ: не на курорт же просився

Укрінформ
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров заявив, що відмова НАБУ відпустити його на лікування до США залишиться на совісті детективів, які ухвалили це рішення, і обіцяє використати всі конституційні методи для відстоювання своїх прав.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Відмова відпустити на такий потрібний мені курс лікування залишиться на совісті детективів, котрі ухвалили це рішення. Але я обіцяю використати всі конституційні методи для відстоювання своїх прав. Адже йдеться не про поїздку на курорт, і питання стоїть дуже гостро", - додав Насіров.

За його словами, НАБУ - вкрай потрібний орган для країни, "але коли там працюють популісти, марнославні люди, а інколи - відверті негідники з маніакальною тягою до власного піару - то це вже велика проблема всієї країни".

Насіров також заперечив, що звертався раніше до НАБУ з проханням надати дозвіл на виїзд до Польщі.

"Ще одним проявом "дитячої" хвороби НАБУ стала брехня про те, що я нібито просив дати мені дозвіл на виїзд до Польщі. Офіційно прошу показати моє звернення, - коли і до кого я звертався. Чи це спеціально вигадано для того, аби заблокувати виїзд на лікування до США? Йдеться ж лише про один тиждень!!!" - додав він.

Раніше прес-служба НАБУ повідомляла, що вперше до детективів Бюро щодо виїзду за кордон Насіров звертався у квітні - просив надати дозвіл відвідати змагання збірної України з дзюдо у Варшаві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-