Працівника НАБУ можуть звільнити за п’яне ДТП

Працівника НАБУ можуть звільнити за п’яне ДТП

Укрінформ
Дисциплінарна комісія Національного антикорупційного бюро рекомендувала звільнити працівника, який 14 травня став учасником дорожньо-транспортної пригоди у Києві.

Таке рішення комісія ухвалила на засіданні 29 травня, інформує прес-служба відомства.

"Після вивчення матеріалів службового розслідування, проведеного Управлінням внутрішнього контролю НАБУ, комісія побачила у діях працівника бюро - учасника ДТП наявні ознаки складу дисциплінарного проступку, а саме: порушення присяги і вимог Кодексу професійної етики працівників НАБУ, а також недотримання службової дисципліни та скоєння вчинку, що дискредитує звання особи начальницького складу Національного бюро", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, дисциплінарна комісія рекомендувала директору бюро застосувати до працівника дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з НАБУ.

Нагадаємо, працівник Національного антикорупційного бюро України Олексій Довгий вранці 14 травня у Києві влаштував ДТП: на “Лексусі” збив старовинний трактор і в’їхав у мікроавтобус “Фольксваген”, після чого був госпіталізований. Люди в “Лексусі” були напідпитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-