Напад на журналіста:

Напад на журналіста: "охоронець" каже, що не працює на губернатора

Відео
Укрінформ
Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко заперечив, що чоловік, який напав на журналіста телеканалу «Інтер» Кирила Ющишена, є його охоронцем і наполіг, щоб той вибачився перед кореспондентом.

Про це йдеться на відео в соцмережі Youtube.

«Це неприпустимі речі, коли на журналіста нападають. Я офіційно заявляю, що цей чоловік жодного стосунку до мене не має, не є моїм охоронцем. Він має вибачитися перед журналістом і конфлікт має бути вичерпаним. Але не треба робити зайвих заяв і спекулювати на цьому», - сказав Савченко.

Чоловік, громадський активіст Дмитро Мусаелян, вибачився в присутності керівника області перед журналістом.

«Я не бачив на вас ніякого бейджика, але, якщо ви журналіст, я приношу свої вибачення. Якщо ви цивільна людина, тоді я не розумію, навіщо ви совали мені під ніс телефон. Ніякого стосунку до влади я не маю, мені цікаво було як «Опозиційний блок» голосує проти нашої соборної самостійної незалежної країни. Якщо ви патріот і громадянин України, тоді ми просто з вами один одного не зрозуміли», - сказав Мусаелян.

У свою чергу, керівник області також зазначив, що завжди готовий допомагати журналістам, активістам і громадським діячам, якщо вони звернуться за допомогою, але дискредитувати себе не дасть.

Як уже повідомляв Укрінформ, власний кореспондент телеканалу "Інтер" Кирило Ющишен звинуватив начебто особистого охоронця голови Миколаївської ОДА у тому, що чоловік під час сесії облради напав на нього, викрутив руку і відібрав телефон, яким він проводив зйомку. А потім звинуватив його у тероризмі та спробі занести до будівлі ОДА вибухівку.

27 квітня в Миколаєві проходила сесія облради, де розглядалася низка резонансних питань, серед яких було і визнання Росії країною-агресором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-