З України депортували грузинського

З України депортували грузинського "злодія у законі", що "кришував" домушників

Відео
Укрінформ
До оперативників столичного главку поліції надійшла інформація про перебування у місті «злодія в законі» із кримінальним прізвиськом «Джоні Кутаїський».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Злодій, який перебував на території України з 2016 року, у столиці займався вирішенням організаційних питань, зокрема координував діяльність «квартирних крадіїв» та для підтримання злочинних традицій залучав до протиправної діяльності молодь. Крім того, у Києві він зустрічався із представниками злочинного середовища найвищої ланки та у його обов’язки входила організація та проведення так званих «злодійських сходок», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За інформацією оперативних служб, Джоні Хатчапурідзе, він же «Джоні Кутаїський», був коронований у 1998 році у Москві. У минулому неодноразово притягувався до відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини, скоєні на території Грузії та Російської Федерації. Востаннє його було засуджено у Грузії на 23 роки позбавлення волі за збут наркотиків, з яких він відбув 8 років, та у 2016 році був звільнений за амністією.

В Україні 42-річний «Джоні Кутаїський», який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів, мав намір установити та розширювати свій вплив на кримінальні процеси як у столиці, так й інших регіонах.

Правоохоронці ретельно спланували операцію щодо його затримання: усе відбулося на столичному проспекті Бажана.

«Після проведення усіх практичних заходів «Джоні Кутаїського» депортували до турецького Стамбула із забороною в’їзду на територію України строком на три роки», - підсумував Крищенко.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-