Квитки на лоукост Ryanair можна буде купити у розстрочку

Квитки на лоукост Ryanair можна буде купити у розстрочку

Укрінформ
Найбільша бюджетна авіакомпанія Європи Ryanair поповнила список лоукостерів у Приват24 і на сайті квиткового сервісу ПриватБанку bilet.pb.ua. Купівлю квитка можна оформити в розстрочку.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі банку з посиланням на керівника напрямку "Платежі та перекази" ПриватБанку Олексія Путятіна.

“Тепер у ПриватБанку можна вільно придбати авіаквитки в Лондон та інші міста Європи від авіакомпанії Ryanair від 19,99 EUR. Якщо і така ціна здасться клієнтам зависокою, купівлю квитка можна оформити в розстрочку і тоді полетіти до Лондона можна буде за 2 євро на місяць", - зазначив Путятін.

1 березня авіакомпанія Ryanair оголосила про вихід на Український ринок. Ryanair обслуговує понад 1600 напрямків між 180 аеропортами в 28 європейських країнах і Марокко, здійснюючи понад 1600 рейсів на добу.

В Україні авіакомпанія-лоукост здійснюватиме рейси з Києва та Львова. Зокрема, з Києва лоукост здійснюватиме рейси у Лондон, Манчестер, Стокгольм і Ейндховен. Рейси зі Львова виконуватимуться до Ейндховена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Мемінгема, Кракова та Будапешта.

Квитки на рейси почнуть продаватися з 16 березня. Найближчі рейси заплановані на жовтень-листопад 2017 року.

Акційна ціна квитків - 19,99 євро.

Авіакомпанія Ryanair щороку планує перевозити на українському напрямку більш як 500 тис. пасажирів та створити понад 350 робочих місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-