Полторак затвердив етичний кодекс для армії й Міноборони

Полторак затвердив етичний кодекс для армії й Міноборони

Укрінформ
Генерал армії, міністр оборони України Степан Полторак затвердив Кодекс доброчесної поведінки та професійної етики військових посадових осіб.

Про це повідомляє Міністерство оборони України. 

"Міністр оборони України затвердив Кодекс доброчесної поведінки та професійної етики військових посадових осіб, державних службовців та інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави, у Міністерстві оборони України та Збройних силах України", - йдеться в повідомленні.

У своєму зверненні з цього приводу генерал армії наголосив на необхідності забезпечення нетерпимості до корупції з боку кожного військовослужбовця, державного службовця чи працівника, недопущення порушень антикорупційного законодавства, вжиття невідкладних заходів щодо запобігання і протидії корупції.

Він підкреслив, що боротьба з корупцією є одним із пріоритетних завдань командирів та керівників органів військового управління всіх рівнів у реалізації демократичних оборонних реформ в Україні.

Як наголошують в МОУ, дотримання вимог Кодексу кожним військовослужбовцем та працівником Збройних сил України забезпечить зміцнення морально-етичної складової обороноздатності держави, стане ефективним засобом у справі викорінення корупції та пов’язаної з нею злочинності, утвердить віру в успішність започаткованих реформ та невідворотність нашої перемоги.

Полторак доручив керівникам структурних підрозділів Міністерства оборони та ЗСУ організувати доведення і роз’яснення положень Кодексу офіцерському та сержантському складу, державним службовцям та іншим особам, уповноваженим на виконання функцій держави, забезпечити належний контроль за виконанням ними законодавчих та інших нормативно-правових актів з питань запобігання корупції.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-