НАБУ взялося за незаконне збагачення посадовця СБУ Демчини

НАБУ взялося за незаконне збагачення посадовця СБУ Демчини

Укрінформ
НАБУ розпочало розслідування незаконного збагачення посадовця СБУ Павла Демчини.

Про це йдеться у повідомленні НАБУ.

"10 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного збагачення першого заступника голови Служби безпеки України (ст. 368-2 Кримінального кодексу України)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підставою для реєстрації кримінального провадження, відповідно до ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України, стали матеріали журналістських розслідувань.

Розслідування даних фактів доручено Головному підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України, поінформували в НАБУ.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник голови СБУ Павло Демчина сьогодні написав до НАБУ заяву з проханням зареєструвати стосовно нього кримінальне провадження, у рамках якого перевірити поширену в ЗМІ інформацію щодо нього.

8 березня ЗМІ оприлюднили таємні статки заступника керівника СБУ Демчини, який згідно з декларацією офіційно мешкає у відомчому гуртожитку СБУ, не маючи власного житла, автівки чи заощаджень.

При цьому, за даними "Слідства.Інфо", цивільна дружина та матір трьох дітей високопосадовця - 35-річна Ольга Воловчук - є власницею елітних автівок та мешкає у розкішному заміському маєтку. Зокрема, Воловчук, за даними ЗМІ, має автопарк: Range Rover 2016 року вартістю біля $100 тисяч, Mercedes-Benz 2016 року, ціна якого також тягне не менше, ніж на $100 тисяч, Mazda 2014 року та Peugeot 2012 року випуску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-