Демчина просить відкрити справу, аби з'ясувати все про автівки його дружини

Демчина просить відкрити справу, аби з'ясувати все про автівки його дружини

Документ
Укрінформ
Перший заступник голови СБУ Павло Демчина написав до НАБУ заяву з проханням зареєструвати стосовно нього кримінальне провадження, у рамках якого перевірити поширену в ЗМІ інформацію щодо нього.

Про це написала у Фейсбуці прес-секретар СБУ Олена Гітлянська. 

"Журналісти виявили величезну зацікавленість до «декларації» про доходи першого заступника голови СБУ Павла Демчини. Повірте, що він сам не менш зацікавлений у ретельній перевірці інформації про себе, поширеній у ЗМІ. Павло Демчина написав відповідну заяву до НАБУ з проханням зареєструвати стосовно нього кримінальне провадження, у рамках якого перевірити опубліковані у ЗМІ матеріали. Заступник голови СБУ впевнений, що поширена про нього інформація є неправдивою", повідомила речник.

Вона додала, що заява була передана в НАБУ особисто та зареєстрована. Скан заяви Гітлянська оприлюднила у соцмережі.

 Як повідомлялося, 8 березня ЗМІ оприлюднили таємні статки заступника керівника СБУ Демчини, який згідно з декларацією офіційно мешкає у відомчому гуртожитку СБУ, не маючи власного житла, автівки чи заощаджень. 

При цьому, за даними "Слідства.Інфо", цивільна дружина та матір трьох дітей високопосадовця - 35-річна Ольга Воловчук - є власницею елітних автівок та мешкає у розкішному заміському маєтку. Зокрема, Воловчук, за даними ЗМІ, має автопарк: Range Rover 2016 року вартістю біля $100 тисяч, Mercedes-Benz 2016 року, ціна якого також тягне не менше, ніж на $100 тисяч, Mazda 2014 року та Peugeot 2012 року випуску. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-