Насірову викликали до суду ще одну швидку

Насірову викликали до суду ще одну швидку

Укрінформ
Суд щодо Насірова не розпочався і не відомо, чи розпочнеться сьогодні.

Як повідомляє кореспондет Укрінформу,  у Солом'янському суді продовжують працювати вибухотехніки та поліція.

До суду, біля якого в машині швидкої допомоги знаходится Насіров, під'їхала ще одна швидка, яку викликала дружина.

Нагадаємо, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що запобіжний захід Насірову має бути обрано у суботу чи неділю та САП вживатиме усіх передбачених законом заходів для забезпечення проведення судового засідання.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник застеріг лікарів «Феофанії» від підробки медичних документів щодо стану здоров’я відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Ситник нагадав, що експертиза щодо стану здоров’я одного з фігурантів «справи Онищенка» вже довела, що Валерій Посний (довірена особа Онищенка) симулював поганий стан здоров’я.

Сьогодні керівник САП Назар Холодницький повідомив у коментарі Укрінформу, що доручив детективам НАБУ доправити Романа Насірова на обстеження до Інституту кардіології у Києві, щоб бути впевненими, що доставка Насірова до суду не нашкодить його здоров’ю. «Для цього нам потрібні фахові висновки лікарів. В даному випадку лікарів Інституту кардіології», - підкреслив Холодницький.

Як повідомлялося раніше, адвокат Насірова Олександр Мірошник відмовився відповідати на запитання, яким чином, нібито, непритомний Насіров пише у Facebook. Мірошник лише зауважив, що пост адвокати не писали, і порадив журналістам не зосереджуватись на цьому.

2 березня детективи НАБУ вручили Насірову повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

САП має намір клопотати про обрання для Насірова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-