Адвокат Насірова не коментує операцію на серці клієнта

Адвокат Насірова не коментує операцію на серці клієнта

Укрінформ
Жодного процесуального документа адвокатам  відстороненого від посади глави ДФС Романа Насірова ще не надали.

Про це адвокат Насірова Олександр Мірошник повідомив журналістам в Інституті кардіології імені академіка Стражеска.

"Жодного документа ми не бачили. До теперішнього часу жодного процесуального документа будь-хто із захисників не отримував. Ні підозри, ні будь-якого клопотання, ні протоколу затримання", - сказав Мірошник.

Він наголосив, що це - суттєве порушення правил захисту.

Адвокат зауважив, що всі процесуальні документи з боку захисту вже підготовлені. "Ми цим займались вчора цілий день", - уточнив він.

Відповідаючи на запитання, чи дійсно була проведена операція Насірову на серці, Мірошник зауважив, що всі коментарі щодо стану здоров'я клієнта - це інформація з обмеженим доступом.

"Ми не знаємо, чи захоче він сам розголошувати ці відомості, чи не захоче", - додав адвокат.

Не став він і відповідати на запитання, яким чином непритомний Насіров писав сьогодні вранці пост у Facebook. Мірошник лише зауважив, що пост адвокати не писали, і порадив журналістам не зосереджуватись на цьому. 

Як повідомлялося, Насіров сьогодні вранці у Facebook написав, що не збирається "ні в якому разі їздити на лікарняному візку, і не імітує захворювання". "У мене достатньо власної гідності та поваги до Закону, і тому я налаштований з часом піти до суду та особисто взяти участь у засіданні, на якому розглядатиметься міра запобіжного заходу щодо мене", - йдеться в пості Насірова.

Вранці відстороненого на час розслідування голову Державної фіскальної служби Насірова перевезли з лікарні "Феофанія" до Інституту кардіології імені академіка Стражеска.

У НАБУ повідомили, що Насірова транспортували до іншого медичного закладу, щоб дізнатися про об'єктивний стан його здоров'я.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що саме він доручив детективам НАБУ перевезти Насірова до Інституту кардіології.

"САП робить все можливе для дотримання норм КПК при обранні Насірову запобіжного заходу. Детективам НАБУ надано доручення про організацію доставки підозрюваного до суду,  а також з метою забезпечення його прав у тому числі на охорону здоров'я, щоб бути впевненими, що вказані дії не зашкодять його здоров'ю. Для цього нам потрібні фахові висновки лікарів. В даному випадку лікарів Інституту кардіології", - сказав він.

Нагадаємо, 2 березня детективи НАБУ вручили Насірову повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-