Холодницький каже, що запобіжний захід Насірову можуть обрати сьогодні-завтра

Холодницький каже, що запобіжний захід Насірову можуть обрати сьогодні-завтра

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) вживає всіх передбачених законом заходів для якнайшвидшого обрання запобіжного заходу відстороненому від посади голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову.

Про це заявив керівник САП Назар Холодницький, повідомляють у прес-службі антикорупційної прокуратури у Facebook.

"Ми будемо вживати всіх передбачених кримінальним процесуальним законом заходів для забезпечення проведення судового засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному сьогодні чи завтра, в передбачені законом строки, в тому числі й за участю підозрюваного через засоби відеозв'язку", - сказав Холодницький.

Водночас, за його словами, це питання до суду, чи зможе він провести засідання у вихідні дні.

Читайте також: НАБУ заявляє про порушення закону нардепами, які блокували перевезення Насірова 

"Однак, ми маємо уникнути звинувачень сторони захисту в тому, що слідчі чи процесуальні дії погіршують стан здоров'я підозрюваного”, - зауважив керівник САП.

Як повідомляв Укрінформ, керівник САП Назар Холодницький доручив детективам НАБУ у суботу доправити відстороненого від посади на час розслідування главу ДФС Романа Насірова на обстеження до Інституту кардіології у Києві, щоб отримати висновок лікарів про реальний стан його здоров'я.

За словами керівника САП, після огляду лікарями  Насірова буде вирішено, чи можна його везти до суду, аби обрати запобіжний захід.

В Інституті кардіології імені академіка Стражеска Насіров перебуває й досі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-