Адвокат нарікає, що Насірова

Адвокат нарікає, що Насірова "вже добу возять без харчування"

Укрінформ
До приміщення Солом'янського суду зайшли вибухотехніки зі службовими собаками.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Наразі з суду всіх евакуювали, будуть працювати спецслужби, які перевірятимуть інформацію про мінування.

З приводу інформації про замінування адвокат відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова Олександр Лисак зауважив, що замінування "придумали, щоб затягнути процес". Адвокат зауважив, що хворого Насірова треба завезти до лікарні, а "не знущатись з нього - добу возити без харчування та меддопомоги".

Лисак нагадав, що завтра приблизно о 23 спливає термін в 72 години відведений для висування звинувачення Насірову.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник застеріг лікарів «Феофанії» від підробки медичних документів щодо стану здоров’я відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Ситник нагадав, що експертиза щодо стану здоров’я одного з фігурантів «справи Онищенка» вже довела, що Валерій Посний (довірена особа Онищенка) симулював поганий стан здоров’я.

Сьогодні керівник САП Назар Холодницький повідомив у коментарі Укрінформу, що доручив детективам НАБУ доправити Романа Насірова на обстеження до Інституту кардіології у Києві, щоб бути впевненими, що доставка Насірова до суду не нашкодить його здоров’ю. «Для цього нам потрібні фахові висновки лікарів. В даному випадку лікарів Інституту кардіології», - підкреслив Холодницький.

Як повідомлялося раніше, адвокат Насірова Олександр Мірошник відмовився відповідати на запитання, яким чином, нібито, непритомний Насіров пише у Facebook. Мірошник лише зауважив, що пост адвокати не писали, і порадив журналістам не зосереджуватись на цьому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-