Консиліум лікарів вирішить, чи можна забрати Насірова з

Консиліум лікарів вирішить, чи можна забрати Насірова з "Феофанії"

Укрінформ
У голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, який перебуває у лікарні "Феофанії", має відбутись консиліум лікарів, після якого НАБУ прийме рішення щодо його транспортування.

Дана інформація прозвучала в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Сьогодні  має відбутись консиліум лікарів. На території знаходяться представники НАБУ, які готові транспортувати Насірова, якщо буде відповідний висновок лікарів", - повідомив в ефірі журналіст, який перебуває у "Феофанії".

Зазначається, що консиліум має відбутись найближчим часом.

Як повідомлялося, 2 березня детективи НАБУ вручили Роману Насірову повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Після висновку лікарів "Феофанії" Насірова можуть доставити до суду чи перемістити в ізолятор тимчасового тримання. Спеціалізована антикорупційна прокуратура має намір клопотати про обрання для Насірова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Запобіжний захід Насірову можуть обрати в режимі відеоконференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-