Кабельні мережі України поповняться двома іноземними телеканалами

Кабельні мережі України поповняться двома іноземними телеканалами

Укрінформ
Національна рада 23 лютого внесла зміни до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України, поповнивши його двома телеканалами - "Gametoon Box" і "Vivid Touch".

Про це повідомляє прес-служба Нацради. 

"Телеканал "Gametoon Box" (логотип "Gametoon") має ліцензію британського регулятора Ofcom. Жанр програми - світ електронних розваг. Мова - англійська. Обсяг мовлення - 24 години на добу. У програмі немає реклами, а також порнографічних передач чи фільмів, демонстрування яких заборонено на території України", - ідеться в повідомленні.

Ліцензія на мовлення тематичного еротичного телеканалу "Vivid Touch" видана нідерландським регулятором Сommissariaat voor de media. Його трансляція допускається із 24 до 4 години згідно з вимогами Закону України "Про захист суспiльної моралi". Мова програми - англійська. Під час трансляції передач використовуються вікові позначки класифікації відеопродукції та піктограми змістовних характеристик передач системи класифікації Kijkwizer.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-