Поліція перекрила канал постачання українських секс-рабинь до Китаю

Поліція перекрила канал постачання українських секс-рабинь до Китаю

Укрінформ
В аеропорту "Бориспіль" правоохоронці затримали мешканця Чернігова, який займався продажем українських дівчат у китайські борделі.

Про це повідомив сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

"В ході добре спланованої спецоперації співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Чернігівській області, спільно з Чернігівським прикордонним загоном провели в аеропорту Борисполя затримання вербувальника "живого товару" до Китаю", - йдеться у повідомленні.

Дівчат для надання сексуальних послуг чоловік агітував у соцмережах обіцянкою високої зарплатні - 5-7 тис. доларів США на місяць. Кандидаток набирав з числа малозабезпечених та неблагополучних родин. За кожну дівчину китайські подільники обіцяли чернігівцю 850 доларів.

Інформація про вербувальника швидко стала відома оперативникам. Ті взяли його у розробку і після збору достатніх доказів вирішили брати "на гарячому".

В аеропорту зловмисника затримали, коли він проводжав одну зі своїх жертв до Китаю. У дівчини на руках були квитки до Пекіна. Знали в поліції ще про трьох завербованих і готових до переправлення дівчат.

Вербувальника затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Дівчину повернули додому. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України  (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Інформація про подільників підозрюваного передана китайській стороні.     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-