Apple представила нові версії iPad

Apple представила нові версії iPad

Фото, відео
Укрінформ
Компанія Apple під час онлайн презентації Let Loose представила нові версії своїх планшетів – iPad Air і iPad Pro.

Про це повідомляє The Verge, передає Укрінформ. 

Як зазначається, iPad Air 2024 року поставлятиметься у двох розмірах – з 11-ти і 13-дюймовими екранами Liquid Retina. Обидва планшети оснащені чипом M2 від Apple і будуть представлені в чотирьох кольорах. Планшет коштуватиме від $599 за 11-дюймову модель і $799 за 13-дюймову модель.

Гаджети оснащені основною і фронтальною камерами з роздільною здатністю 12 Мп кожна. Базова версія планшета має 128 ГБ вбудованої пам'яті з максимальною місткістю до 1 ТБ.

Також нові моделі iPad Air отримали підтримку Apple Pencil другого покоління та Magic Keyboard, що були доступні лише для iPad Pro.

Щодо iPad Pro, він теж виходитиме у двох розмірах – 11 та 13 дюймів та матиме два кольори. Планшети оснащені чипом M4, що має збільшити продуктивність, та мають OLED-дисплей. Apple зазначає, що iPad Pro — це найтонший продукт Apple. Товщина 11-дюймового пристрою — 5,3 мм, а 13-дюймового – 5,1 мм.

Базовий обсяг пам'яті для обох моделей тепер становить 256 ГБ і сягатиме 1 ТБ.

Вартість нового iPad Pro стартує від $999 за 11-дюймову модель і від $1299 за 13-дюймову.

Читайте також: Apple розробляє персональних роботів-помічників для дому

Як повідомляв Укрінформ, американська Apple оголосила, що рада правління компанії санкціонувала зворотний викуп акцій на суму 110 мільярдів доларів, що на 22% більше, ніж торішній дозвіл на зворотний викуп акцій у 90 мільярдів доларів.

Фото: Apple

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-