У Києві викрили заклади розпусти, які

У Києві викрили заклади розпусти, які "кришували" правоохоронці

Фото
Укрінформ
У Києві виявлено заклади розпусти, які "кришували" співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ НП в місті Києві. 

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури. 

"У ніч проти 7 грудня на території міста Києва слідчими столичної прокуратури спільно з УСБУ в місті Києві та Київській області з метою перевірки отриманої інформації щодо прикриття правоохоронцями місць розпусти, проведено комплекс процесуальних дій за адресами трьох нелегальних закладів, які діяли під виглядом стриптиз-клубів, та онлайн-порностудії. Під час обшуків у приміщеннях вказаних закладів вилучено чорнову бухгалтерію, грошові кошти, отримані за надання інтимних послуг, а також інші речові докази", - йдеться у повідомленні.

Тривають невідкладні слідчі дії.

У відомстві нагадали, що напередодні двох працівників Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, (УБЗПТЛ) Головного управління Нацполіції в Києві було викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. Ці правоохоронці вимагали щомісячну плату від організатора підпільного борделю за непритягнення до кримінальної відповідальності та безперешкодне функціонування організованої ним онлайн-порностудії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-